PARİS KUAFÖR ve SAÇ uZATMA SiSTEMLERi
0541 600 35 35

YORUM DEFTERi



İsminiz:
Mesajın:

<-Geri

 1  2  3 Devam -> 
İsim:Rümeysa
Zaman:04.06.2014, 17:53 (UTC)
Mesaj:Merhaba :) Saçlarımı kestirdim satmak istiyorum. Yaklaşık 70 cm uzunluğunda saçlarım var. Kuaföre gidip sorduğumda en 200 veya 300 kaynak çıkar bundan demişlerdi. Eğer siz alırsanız ne kadar verebilir siniz ? Bir fiyat öğrenebilir miyim ?

İsim:pınar
Zaman:21.02.2014, 18:46 (UTC)
Mesaj:150 boncuk kaynak sacım var orjınal satmak ıstıyorum


İsim:merve
Zaman:08.02.2014, 23:18 (UTC)
Mesaj:kaynak saclarım var temiz ve gercek satmak istiyorum almak isteyen arkadaşlara duyurulur

İsim:Hilal
Zaman:14.01.2014, 15:19 (UTC)
Mesaj:Merhaba saçımı satmak istiyorum yardımcı olumusunuz

İsim:elif
Zaman:13.01.2014, 14:38 (UTC)
Mesaj:Benim 8 parca birkere boyanmis citcitlarim var hem sac rengimi degistrdigim icin hemde artik ihtiyac duymadigimdan satmak istiorum saclarin ilk kullanici si benim ilgilenirmisiniz

İsim:esra
Zaman:28.12.2013, 12:00 (UTC)
Mesaj:istanbulda yasıyorum saclarımı kestırdım ewde boyasız ve temız satmak ıstıyorum 05356578719

İsim:derin
Zaman:10.11.2013, 16:37 (UTC)
Mesaj:saçlarımı satmak istiyorum acaba kaç lira

İsim:baybars
Zaman:03.09.2013, 10:57 (UTC)
Mesaj:Uzun saçları olan ve iş icabı kestirmek zorunda kalan biriyim uzun erkek saclarımı nasıl degerlendıre bilirim

İsim:gurbet aydın
Zaman:28.07.2013, 00:58 (UTC)
Mesaj: saclarımı satmak istiyorum dogal naturel 50 santim uzunlugunda ilgilenenlere duyurulur...05414069145 bu numaradan ulaşa bilirsiniz?

İsim:nergiz
Zaman:10.07.2013, 21:47 (UTC)
Mesaj:saçımı satmak istiyorum 60cm uzunlugunda alıyormusunuz
Yorum:Evet numara lütfen

İsim:Tarık
Zaman:01.07.2013, 21:31 (UTC)
Mesaj:Merhaba kıvırcık ve uzun olan saçlarımı satmak istiyorum acaba kriterleriniz nedir? şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

İsim:emine
Zaman:17.06.2013, 13:38 (UTC)
Mesaj:benımde saclarım ana sacım uzun baya satmak istıyom ben mersınden tşk ;-)

İsim:nuray
Zaman:26.05.2013, 12:27 (UTC)
Mesaj:ıyı gunler ıkı ay once boncuk kaynak sac yaptırdım ıkı gun once sacları cıkarttım satmak ıstıyorum ılgılılenenler varmı gercek sactır

İsim:hatice
Zaman:01.02.2013, 14:38 (UTC)
Mesaj:saçım gür bakımlı bu zamana kadar hiç maşa düzleştirici vurulmadı satmak istiyorum siyah kestane rengi bana yardımcı olurmusunuz :D :)

İsim:mellll
Zaman:24.01.2013, 10:49 (UTC)
Mesaj:merhaba saçım 80-90 cm civarında saçımı satmak istiyorum ilgilenen varsa ulaşsın bana kısa sürede ii günler
Yorum:Telefon Lütfen

İsim:hacer
Zaman:09.12.2012, 09:49 (UTC)
Mesaj:merhabalar,saçlarımı kestirip satmak istiyorum uzun gür saçlarım var,ama boyalı dip boya yaptırıyorum beyazlarım var ,uzun zamandır çikolata kahve boyalı saçlarda satılırmı?satarsam çocuklarım üniversitede okuyor onlara göndericem yardımcı olursanız sevinirim :)05056845639

İsim:-
Zaman:01.10.2012, 07:10 (UTC)
Mesaj:busada yasıyorum saclarımı satmak ıstıyorum al yer bılen varmı

İsim:-
Zaman:16.09.2012, 12:18 (UTC)
Mesaj:merhaba kızımın saçı yaklaşık 50 cm ilgilenirseniz bana 5 gün içerisinde ulaşın

İsim:ela
Zaman:10.09.2012, 12:13 (UTC)
Mesaj:öncelikle merhabalr ben saçımı satmak istyrm ve saçım 50 cm ve gür 25 cm ' sini satmak istyrm kuaförler ne kadar veriri 25 cmsine saçımın bana yardımıcı olablrmsnz ?
Yorum:Merhaba Ela hanım saçınızı satmak için kestikten sonraki minimum uzunluğu 45 cm olmalı aksi taktirde kimse satın almaz size yakın olan bir perukçuya gidip daha faydalı bilgi alabilirsiniz

Kullanıcı:bessd
bessd
Kapalı
Zaman:27.08.2012, 07:20 (UTC)
Mesaj:Saç Satmak İsteyen Müşterilerimize Duyrulur saçlar kesilmiş halde alıyoruz Uzunluk en az 50 cm olmalı
Bize yakıniseniz bizzat kendiniz gelin
eğer uzakiseniz saçları kargo ile gönderirsiniz saçlar elimize geçtiği taktirde ödemeniz havale yolu ile gönderilir
iletişim 0541-600-35-35

İsim:dilek
Zaman:08.08.2012, 10:05 (UTC)
Mesaj:merhabalar. ben saçımı satmak istiyorum hiç bir şekillendirici ile şuana kadar şekil verilmedi doğal hali düz gür bakımlı saf sarı kesilecek boyut 28 cm ilgilenir misiniz acaba

İsim:zeynep
Zaman:25.06.2012, 11:10 (UTC)
Mesaj: Ya bisi sorucam bnde bileniniz var mı? Ben bursa karcabeyde yasiyoum saclarimi kestirmek istiyourm da acaba hangi kuaför saclari daha guzel kesiyor blien var mi ? Cok acil lazim bna

İsim:begüm
Zaman:17.05.2012, 18:53 (UTC)
Mesaj:merhabalar saçım 50 cm boylarında saçmak ıstıyorum fakat kuaför bulamıyorum bunun için yardıma ihtiyacım var sizden yardım bekliyorum acil cevap verirseniz sevinirimm :)

İsim:şeydaaa
Zaman:06.05.2012, 11:07 (UTC)
Mesaj:saçlarımın çok olmasını ve uzun olmasını istiyorum kaynak yaptırsam ne kadara malolur

İsim:gamze
Zaman:03.03.2012, 11:23 (UTC)
Mesaj:çıt çıt almak istiyorumda nas8ıl alim acaba bana yardımcı olursanız sevinirim


İsim:zeliha
Zaman:19.02.2012, 21:52 (UTC)
Mesaj:benim saçlarım cok güzel ve uzun satmak istiyorum bursadayım

İsim:merve
Zaman:29.01.2012, 22:24 (UTC)
Mesaj:elimde saç var kızıl renkte kalın tellı dogal saç en kısası 33 cm satmak ıstıyorm ne yapabilrim

İsim:ümit
Zaman:07.12.2011, 17:12 (UTC)
Mesaj:sacımı satıyorum ılgılenenler ulasabılırmı yada bılgılendırebılırmı nereye satabılecegımızı?

akbal.umt@hotmail.com

İsim:Atilla
Zaman:31.08.2011, 10:28 (UTC)
Mesaj:Saçlarını satmak isteyen arkadaslar irtibata gecebilirler

leslietresses@hotmail.com

İsim:hacer
Zaman:21.06.2011, 16:41 (UTC)
Mesaj:ya bısı sormak ıstıyorum ben bugday tenlı kahverengı gozluyum benım sacıma hangı renk boya gıder acaba ...bakır kızıla boyadım ama hıc begenmedım bu sac rengını sızce hangı renk ıyı gıder bu sac rengınden nasıl kurtulabılırım lutfen yardımcı olurmusunuz lutfen ;-)

İsim:fsd
Zaman:10.04.2011, 09:19 (UTC)
Mesaj:saç satımı dıyorum hıc bı yerde cıkmıyo sac satın alan kuaförler istiyorum alış fiyatlarını ıstıyorum ..!

İsim:wowgold
Zaman:23.01.2011, 17:48 (UTC)
Mesaj:Gush, I just strike 60 and am actually epigrammatic on gold in requital for my 60 epic range mount. I plot to get encircling 500-1,000
. Anyone recognize of any to do so?

Thanks

İsim:elif
Zaman:14.06.2010, 10:55 (UTC)
Mesaj:sLm.. yha bnde saçıma kaynak istiorm uzamıo çnkü.( nerde şubeLernz var öqreneblr miyim artı fiyat konusunu falan? şimdiden tşkLer.
Yorum:Merhaba Elif hanım şubelerimiz İstanbul taksim ve Hatay dörtyolda bulunmaktadır

İsim:jacheline
Zaman:06.03.2010, 10:14 (UTC)
Mesaj:
Hi there, I found your blog via Google while searching for first aid for a heart attack and your post looks very interesting for me.

İsim:jacheline
Zaman:06.03.2010, 09:21 (UTC)
Mesaj:
Of course, what a great site and informative posts, I will add backlink - bookmark this site? Regards, Reader.
Yorum:thanks a lot

İsim:atlla7@hotmail.com
Zaman:20.02.2010, 18:36 (UTC)
Mesaj:Merhaba bende kaynak/postiş yapımı için adanada saç alım satımı işi ile uğraşıyorum ama bizim aldıklarımız hep yerli. Yabancı saçlarda sorun oluyormu bilgi verebilir misiniz adresim atlla7@hotmail.com tesekkurler.

İsim:nurseli
Zaman:02.02.2010, 15:12 (UTC)
Mesaj:benim saçlarım hiç ıuzamıyor uzaması için ne yapmam gerekiiyor lütfen yardımmmmmm ;-) :- :'(
Yorum:DOĞAL TAKMA SAÇLAR İLE 2 SAAT İÇİNDE SAÇLARINIZI ANINDA UZATABİLİYORSUNUZ DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYIN TEŞEKÜRLER MES SAÇ UZATMA SİSTEMLERİ

İsim:ArotAccicaLar
Zaman:24.01.2010, 19:08 (UTC)
Mesaj:ticklish answers i like it
Yorum:God be pleased with

İsim:SantaBlue
Zaman:01.01.2010, 09:21 (UTC)
Mesaj:
Keep working ,great job!

rH3uYcBX
Yorum:thanks God be pleased with

İsim:SantaBlue
Zaman:01.01.2010, 08:46 (UTC)
Mesaj:
Wow! what an idea ! What a concept ! Beautiful .. Amazing …

rH3uYcBX
Yorum:Thank